Miért hiszel másban?

Az EU nettó ráfizetői vagyunk

Novák Előd az ATV-ben

 

"A Mi Hazánk alelnöke az ATV-ben rávilágított: Thomas Piketty, a francia sztárközgazdász számításai szerint a multinacionális vállalatokon keresztül több profit megy ki Magyarországról nyugatra, mint amennyi támogatás visszajön. Ráadásul az oroszok elleni, de a magyar mezőgazdaságot kiemelten sújtó, sajnos a Fidesz-kormány által is támogatott embargó évek óta fokozott károkat okozott, most pedig olyan súlyos energiaválság fenyegeti az Uniót, amely során az is felmerült, hogy meg kell osztani a tagállamoknak az energiahordozóikat, így Magyarország a jelenleginél is rosszabb helyzetbe kerülhet. Az EU válságos helyzetében felelős politikai magatartás csak az Unió utáni életre való felkészülés lehet, hazánk önrendelkezésének és önellátásának megerősítése, azonban Orbán Viktor tízpontos terve sajnos inkább a külföldi tőkebeáramlás növelését célozza – hívta fel rá a figyelmet Novák Előd."

Toroczkai László Stockholmban elhangzott beszéde

„Miért ne lehetnénk büszkék arra, hogy fehérek, európaiak vagyunk?”

 

KOMMENTEK:

"Sziasztok! Őszinte leszek, nem hittem volna, hogy valaha azt fogom mondani: igen, van olyan politikus MAGYARORSZÁGON akire büszke lehetek. Tisztelt Toroczkai László, köszönöm, hogy ezt ma kimerem jelenteni - az Ön személyében."

"Nagyon büszkék vagyunk Rád Laci! Igazi miniszterelnökként beszéltél! Én még ilyet nem láttam senkinél, hogy szinte minden mondatod után megtapsoltak! Bravo, további sok sikert, jó egészséget kívánunk áldozatos munkádért, amit népedért teszel!"

"Nem keresem a csicsás szavakat. Ez egyszerűen megint egy kurva jó és igaz beszéd! Elmondani is nehéz mennyire kellenek az ilyen emberek Magyarországra és Európába!!! Hajrá MHM, fel a győzelemre!"

"Én 2018-ban figyeltem fel Toroczkai Úrra! Azóta követem figyelmesen munkásságát és csak gratulálni tudok neki és büszke vagyok rá, hogy így kiáll a népéért Magyarországért!! Sok sikert erőt egészséget kívánok neki és négy év múlva neki kell lenni Magyarország miniszterelnökének!"

 

❤��

 

https://alternativforsverige.se/

 

„Így adják a magyarok pénzét a multiknak"

Reggeli riport az ATV - Szigorlat c. műsorában

 

KOMMENTEK:

"Gratulálok, végre egy parlamenti politikus aki ki meri mondani a legnagyobb igazságtalanságokat. Amik pártfüggetlenek és jellemzik ezt a rendszert."

"Ha csak simán osztunk-szorzunk, mindenképpen az jön ki eredményként, hogy az idő Toroczkai Lászlónak dolgozik Orbánnal szemben. Nagyon kellett már egy bátor, szenvedélyes - ugyanakkor a hidegvérét is kellően megőrző- , a magyar emberek, a haza érdekeit mindenek fölött legfontosabbnak tartó fiatal politikus a parlamentbe! Hajrá MHM!"
�

 

JAJJ,HOPPÁ! - BÓNUSZ CIKK (Tudod... hogy okosodj.)
https://hang.hu/belfold/szegeny-hivek-gazdag-papja-117019
ÁMEN!

 

 

Tükör a balliberálisoknak, ultimátum a Fidesznek!

Rendkívüli ülést tartott ma az Országgyűlés

"Rendkívüli ülést tartott ma az Országgyűlés, de a Fidesz nem jelent meg. Orbán Viktornak ultimátum, tükör a jelenlévő balliberálisoknak - volt is kiabálás, őrjöngés a padsorokban."

KOMMENTEK:

"Szégyen és gyalázat hogy üres a parlament. Köszönöm MHM minden képviselőjének a munkát."

"Gratulálok Toroczkai Úr, nagyon örülök, hogy Önökre szavaztam. Jelenleg Magyarországon Önön kívül, nem tudok elképzelni egy másik kompetens, talpraesett miniszterelnök jelöltet. Szépen lassan gyarapszik a tábora, az idő nekünk dolgozik. Hajrá Mi Hazánk, hajrá Toroczkai László!"

"Így kell beszélni. Keményen oda vágtad… Teli találat volt. Gratulálok Toroczkai László!"

"Teljes elismerésem, és köszönetem a szembesítésért. Kiváló felszólalás volt! Az viszont felháborító, hogy ilyen "szellős" az ülésterem. Minden pénzt meg kellene vonni azoktól a "képviselőktől" akik távolmaradnak, mint a normál munkahelyeken! Csak a MHM!"

"Jó látni, hogy nem csak ígéret volt hogy kiállsz értünk! Köszönjük!!!!"

"A Bölcs, a Buta, a Balek és a Bandita"

Okosodj kurzus

 

"Carlo Cipolla olasz gazdaságtörténész 1976-ban megjelent könyve újra divatos lett. A címe The Basic Laws of human stupidity, az Emberi hülyeség alaptörvényei. A gondolatmenet tetszetős, de hamis, hisz nem felfedi, hanem elfedi a lényeget, de SZELLEMES és ELGONDOLKODTATÓ. Úgy véli, hogy NÉGY ALAPKARAKTER van. Ha csupa „B” betűs szót akarunk, akkor a Bölcs, a Buta, a Balek és a Bandita. Kapcsolatuk úgy írható le, hogy a Bölcs úgy van mások hasznára, hogy ő is jól jár (Jó tett helyébe jót várj) A Balek úgy van mások hasznára, hogy neki viszont kára van. Ennek ellentétje a Bandita, akinek úgy van haszna, hogy másoknak kárt okoz. Végül a BUTA, aki úgy okoz kárt mindenkinek, hogy abból nemcsak haszna nincs, de valójában magának is kárt okoz. A játékelmélet nyelvén nulla végösszegű a Balek és Bandita játszmája, és pozitív, WIN-WIN a Bölcs, viszont LOST-LOST a BUTA negatív végösszegű játszmája. De mi van a kérdés mély-szerkezetében, és miért fedi el azt, amit éppen felfednie kellene?"

 

"Tényleg ennyire tudatlan Magyarország kormánya?"

 

KOMMENTEK:

"Őszinte leszek, nagy fideszes vagyok, voltam, de itt mindenkinek igaza van, sajnálom hogy folyamatosan csalódnom kell, sok sikert kívánok a Mi Hazánknak!" 

"A szegedi lakosság előtt le a kalappal! Tisztában vannak a valódi helyzettel. Nem mondható el ez azokról az emberekről akik megvannak vezetve."

"A választás előtt kellett volna gondolkodni, ki kire adja a szavazatát. Valakik csak megválasztották a fideszt 2/3 al, most már lehet sírni. Köszönjük Fidesz szavazók!"

 

 

süti beállítások módosítása