Miért hiszel másban?

Újabb vezérszónoklat a Fudan-népszavazás kapcsán

 

Az első vezérszónoklat a parlamentben

Ez az! :)

 

 

Maximálisan egyetértek a kommentelővel, aki azt írta: "Öröm hallgatni minden szavát."

 

No, de van ám egy másik komment is. Mégpedig az alábbi:

"Emberek, hol vannak a képviselők? Miért nem érnek rá ott lenni a parlamentben? Nem onnét kapják a fizetésüket? Ezt is helyre kellene tenni."

És egyébként tényleg! A magam részéről kíváncsi lennék, hogy milyen szabályozások vannak e téren. Utána fogok járni mindenképpen.

Mondjuk az nem baj, hogy a Gumipofának hűlt helyét láttam.

 

Ui.: Mellesleg a Dóra felszólalása is tuti volt!

Lesznek itt érdekes történések, lesznek itt...

 

Már megint csak én érzem kóstolgatósnak a riportert?

A parlamenti élő közvetítést pedig néztem és javaslatot nyújtanék be, hogy a Zsigát minél hamarabb ültessék el Toroczkai Úr mellől, mert roppant illetlenül viselkedik egyfolytában. Hátra forog, beszél, grimaszol. Magamban elneveztem Gumipofának.

Ja! A parlamenti közvetítéseket pedig nézzétek! Király műsor!

"Ez egy igen komoly interjú volt, szerintem történelmi jelentősségű"

Igazi unicum

A videó alatt olvasható kommenteket is érdemes elolvasni. :)

Ízelítő gyanánt egy kis szemezgetés:

 

"De jó lenne, ha Toroczkai kormányozna. Nem gondoltam, hogy lesz politikus, akit támogathatok."

 

"Személyesen találkoztam Toroczkaival, egy nagyon kiegyensúlyozott, türelmes, empatikus ember!"

 

"Ez korrekt volt!Profi munka.Gratula mindkét félnek!"

 

"Toroczkai László az az ember aki pár éven belül akár valós vezetőjévé válhat Magyarországnak. Fontos volt ez a beszélgetés, és köszönjük ilyen módon a Partizánnak ezt, hogy megadta a párbeszédre a felületet. Mindkét oldalnak fontos az hogy lássa, nem kell egymást eltaposni meg halálos ellenségnek tekinteni csak azért mert nincs egyetértés bizonyos témákban."

 

"Ez tartalomtól függetlenül is nagy lépés a társadalom edukálása és fejlődése érdekében. Gratulálok a Partizán stábjának és Toroczkai Lászlònak!"

 

"Nagyon építő beszélgetés volt. Mindkettő higgadt logikai érvekkel tudta védeni a saját álláspontját. Az őszintség mindkét fél részéről jelen volt."

 

 

"Ha Ők ketten letudtak ülni kulturáltan, de önazonosan beszélgetni, akkor szerintem messze nem veszett el minden itthon. Nem hiszem, hogy ezt látva bárki azt mondhatja, hogy nincs jövője ennek az országnak. Pedig, egy ilyen felállású beszélgetésre nem hiszem, h sokan számítottak. Respect mindkettőjüknek, őszintén sokat nőttek a szememben. Köszönjük!"
Ui.: 2022. május 20. - kedd
Ide feltettem egy videót, amikor a bejegyzés készült. Most töröm a fejem, hogy vajon ki tüntettette el? És hogy miért? Több ötletem is van, úgyhogy nem teszem vissza. Pacsi!

Azért

el kell, hogy mondjam

... amikor tegnap este a "zajos" ember beszédét kezdték közvetíteni a butító ernyőn - hát rögtön ordenáré hétszentségelésbe kezdtem. Mondtam én olyan cifrábbnál cifrábbakat, hogy még na! Biztos hallotta a szomszéd is, de az nem érdekel. Nem tehetek róla, de elég csak meglátnom a "zajos" embert, és azon nyomban anafilaxiás sokk tör ki rajtam. Szerencsére csak addig tartott, amíg a távirányítóval hatástalanítottam a tévét.

Ellenben a parlamenti közvetítéseket izgatottan várom. Innentől kezdve az tuti lesz. :D Netflix kuka.

MI HAZÁNK

Összeállítás a Mi Hazánk Mozgalomra szavazók kommentjeiből

"Undorító az, amit a média a közvélemény kutatókkal karöltve művel a napokban a Mi Hazánk Mozgalom ellen ! Senki ne hagyja magát megvezetni, hajrá Mi Hazánk Mozgalom, fel a győzelemre !!!"
"Toroczkai megbuktatta a végrehajtó maffiát amit a fidesz üzemeltetett."
"Totál egyetértek a Mi Hazánk Mozgalommal, mert a szabadság s az igazság egy oly nagyszerű dolog, nélküle minden más értelmét veszíti."
"Toroczkai az egyetlen politikus, aki nem napraforgó. Több mint 20 éve kitart a nézetei, a magyarság és a nemzet mellett. Ezt be is bizonyította sokszor, és sose sikerült megvesztegetnie senkinek."
"Mindenkit kérünk, hogy ossza meg és beszéljen az ismerőseinek a Mi Hazánk Mozgalomról és segítsük őket ennyivel, hogy megtudják valósítani a Virradat programot. Hajrá Mi Hazánk! Hajrá László & Dóra!"
"Vasárnap kérek mindenkit akinek számít a saját sorsa!!! Menjünk szavazni!! Kérlek benneteket!! A mi hazánkra!!"
"Ezért a higgadt, objektív, realitások talaján mozgó gondolkodásért tisztelem egyre jobban Toroczkait!"
"Fel a győzelemre április 3-án ! Toroczkai László - A MI HAZÁNK MOZGALOM!"
"Toroczkai Lászlót Miniszterelnöknek!"
"Szavazz a Magyar Erőre! Ez a Mi Hazánk! Magyarok előre!"
"Győzzön az igazság, győzzön a Mi Hazánk!"
SZAVAZZ A MAGYAR ERŐRE!
EZ A MI HAZÁNK!
MAGYAROK ELŐRE!

 

süti beállítások módosítása