"Ez egy igen komoly interjú volt, szerintem történelmi jelentősségű"

Igazi unicum

A videó alatt olvasható kommenteket is érdemes elolvasni. :)

Ízelítő gyanánt egy kis szemezgetés:

 

"De jó lenne, ha Toroczkai kormányozna. Nem gondoltam, hogy lesz politikus, akit támogathatok."

 

"Személyesen találkoztam Toroczkaival, egy nagyon kiegyensúlyozott, türelmes, empatikus ember!"

 

"Ez korrekt volt!Profi munka.Gratula mindkét félnek!"

 

"Toroczkai László az az ember aki pár éven belül akár valós vezetőjévé válhat Magyarországnak. Fontos volt ez a beszélgetés, és köszönjük ilyen módon a Partizánnak ezt, hogy megadta a párbeszédre a felületet. Mindkét oldalnak fontos az hogy lássa, nem kell egymást eltaposni meg halálos ellenségnek tekinteni csak azért mert nincs egyetértés bizonyos témákban."

 

"Ez tartalomtól függetlenül is nagy lépés a társadalom edukálása és fejlődése érdekében. Gratulálok a Partizán stábjának és Toroczkai Lászlònak!"

 

"Nagyon építő beszélgetés volt. Mindkettő higgadt logikai érvekkel tudta védeni a saját álláspontját. Az őszintség mindkét fél részéről jelen volt."

 

 

"Ha Ők ketten letudtak ülni kulturáltan, de önazonosan beszélgetni, akkor szerintem messze nem veszett el minden itthon. Nem hiszem, hogy ezt látva bárki azt mondhatja, hogy nincs jövője ennek az országnak. Pedig, egy ilyen felállású beszélgetésre nem hiszem, h sokan számítottak. Respect mindkettőjüknek, őszintén sokat nőttek a szememben. Köszönjük!"
Ui.: 2022. május 20. - kedd
Ide feltettem egy videót, amikor a bejegyzés készült. Most töröm a fejem, hogy vajon ki tüntettette el? És hogy miért? Több ötletem is van, úgyhogy nem teszem vissza. Pacsi!